Община Стара Загора и Вестник “Стандарт” организират дискусия тема „Туристическите райони – обединение за развитие на комплексен туристически продукт и ефективен регионален маркетинг“

Разписание - градски транспорт >>>>
*
__Obshtinata 660 - CВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> На 19 февруари, понеделник, от 11.00 часа в зала “П. Р. Славейков” на общинската администрация Община Стара Загора и вестник “Стандарт” организират дискусия на тема „Туристическите райони – обединение за развитие на комплексен туристически продукт и ефективен регионален маркетинг“. Тя е част от кампанията “Да! На българската икономика”.

Дискусията ще срещне на едно място представители на всички национални, областни и общински институции и местни организации, ангажирани със създаването на регионален туристически продукт в Тракийския туристически район и Туристически район „Долината на розите“. Ще бъдат дискутирани координацията и управлението на туризма на регионално ниво със следните теми:

* Повишаване на административния капацитет и финансирането на туристическите райони;

* Осъществяване на ефективен маркетинг на регионално ниво и ролята на министерствата на туризма и културата;

* Проблеми и трудности при изпълнение на маркетинговите стратегии в двата туристически района.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн