Старозагорският бизнес обсъди внос на работници от чужбина с представители на фирма Human Power

Разписание - градски транспорт >>>>
*
IMG_2235ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> В Търговско-промишлена палата – Стара Загора се проведе среща на представители на старозагорския бизнес с българската фирма Human Power, www.humanpowerbg.com, занимаваща се с внос на работници от чужбина. През годините фирмата работи с различни компании в България и в чужбина и доставя работници от различни региони. Напоследък се е концентрирала към внос на работници от Индия и Непал, които според тях са най-подходящи за българския пазар. Представителят на фирмата Слави Славов разказа за дейността й, сподели конкретни казуси, с които са се сблъскали в своята практика и отговори на множество въпроси. След приключване на общата дискусия имаше възможност за индивидуални консултации.

Вносът на работници от чужбина е една от възможностите за справяне с големия недостиг на кадри за старозагорската и въобще за българската индустрия както за обслужващ персонал, така и за висококвалифицирани работници.

Председателят на Търговско-промишлена палата – Стара Загора Олег Стоилов и Слави Славов се договориха за задълбочаване и разширяване на партньорството, съобщиха от Палатата.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн