Отдел „Туризъм“ отново презентира Стара Загора на Световното туристическо изложение EMITT в град Истанбул

Разписание - градски транспорт >>>>
*
IMG_0862IMG_0864ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Община Стара Загора, в лицето на отдел “Туризъм и младежки дейности“, отново успешно презентира града на липите на Световното туристическо изложение East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition (EMITT) в Истанбул, Турция. Министърът на туризма Зарица Динкова, както и Н.Пр. Ангел Чолаков, посланик на България в Турция, също бяха част от изложението и посетиха щанда на Стара Загора, показващ туристическите богатства на града.

То се провежда от 6 до 9 февруари и за 27-ми път посреща хиляди изложители и професионалисти в туристическата индустрия, както и туристи, търсещи нови и вълнуващи възможности за пътуване по целия свят.

Истанбулското изложение е едно от най-старите в бранша и най-престижно. То е специализирано за района на Източното Средиземноморие. Експертите го посочват сред 5-те топ туристически изложения в света. По същество представлява туристическа борса за информация, обмен, сътрудничество, дестинации за туризъм и пътувания на Балканите, Близкия изток и Централна Азия. През миналата година изложението бе посетено от близо 30 хиляди души.

IMG_0859IMG_0861
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн