Делегация от Одринската търговско-промишлена палата посети Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Посещение  Одринска ТПП 6Посещение  Одринска ТПП 1ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> На посещение в Стара Загора днес беше 9-членна делегация от Одринската търговско-промишлена палата, водена от Хилми Сезаи Ърмак – президент, и Мустафа Емре Аип – председател на общото събрание. В състава на делегацията бяха още Суат Булут – вицепрезидент, членовете на борда Мустафа Йълмаз, Юнус Сач, Фкрет Четинкая, генералният секретар Айдоган Гиргин, ръководителят на международните връзки Гюлиз Елиф Ярдъмджъ и Елван Хасекили, PR.

Целта на посещението беше запознаване на новоизбраното ръководство на Одринската палатата с ръководството на Старозагорската палата и набелязване на програма за сътрудничество.

Гостите от Одрин бяха посрещнати от председателя на Търговско-промишлената палата в Стара Загора Олег Стоилов, ръководителя на Направление Турция към Палатата Исмет Чавушоглу и секретаря на направлението Мефкюре Караалиоглу, от членовете на управителния и контролния съвет Вени Петрова, Благовеста Шинева, Петър Ангелов, Огнян Тодоров и сътрудниците Тони Куцаров и Кристиян Венциславов.

На работната среща в залата на Бест Бутик Хотел бяха обсъдени възможностите за сътрудничество между двете палати и техните членове и беше набелязана програма за партньорство, закрепена с подписване на Споразумение за партньорство от председателите на двете палати. Бяха обсъдени и възможности за културен и туристически обмен между двата града.

След официалната част в неформална и приятелска обстановка бяха обсъдени конкретни теми от взаимен интерес.

Посещение  Одринска ТПП 3Посещение  Одринска ТПП 8
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн