Ате Пласт ООД ще удвои събраните средства за изграждане на детска площадка

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

детска площадка_Ате ПластНа откриването на новия си завод за производство на флексопечатни и ламинирани фолиа и опаковки в началото на месец октомври, Ате Пласт покани своите гости вместо да поднесат цветя и подаръци за събитието, да подкрепят каузата им изграждане на детска площадка на територията на град Стара Загора.

Събраните дарения са в размер на 13 870 лв. Ате Пласт ООД ще удвои сумата и така за изграждането на нова детска площадка в Града на липите ще бъдат дарени 28 000 лв. След изборите ръководството на компанията ще се срещне с представителите на местната власт за определяне на място за изграждане на съоръжението.

Инициативата е част от активната социална политика на компанията, включваща проекти като „Засади за БЪДЕЩЕ! Дай пример!“ (кампания за засаждане на дръвчета), „Да започнем на чисто“ (редовно пролетно и есенно почистване около производствените бази на Ате Пласт), “ДОБРОТО за пример!” (шапка на кампаниите за събиране на пластмасови капачки и кенчета, помощи за социални домове, участие в кръводарителски кампании и др.).

За АТЕ ПЛАСТ ООД:

Като отговорна съвремена компания, следваща своята политика за опазване на околната среда, Ате Пласт ООД инвестира непрекъснато в нови, по-икономични технологични линии, които им позволяват да бъдат по-гъвкави благодарение на тяхната енергийна ефективност и производствени възможности. В своето продуктово портфолио фирмата предлага 4 варианта на изделия, които ще намалят замърсяването на околната среда и ще изпълнят новите изисквания на потребителите за по-устойчиво развитие.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн