Голямо количество алкохол без акцизен бандерол иззеха криминалисти от РУ-Гълъбово

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

4 (3)1 (2)На 12.10.2023 г. при обход в централната част на гр.Гълъбово полицейски служители забелязали, че от фризьорски салон четирима мъже на възраст 22, 33, 28 и 20 години изнасяли 10-литрови бутилки с кафява течност. При беседа те заявили, че са закупили ракия от 47-годишна жителка на Гълъбово. Мъжете са предали с протокол за доброволно предаване седем PVC бутилки с вместимост 10 литра всяка, пълни с кафява течност с мирис на алкохол.

При проверка на три адреса в гр.Гълъбово, обитавани от 47-годишната жена, са намерени и иззети общо 1110 литра разпределена в PVC бутилки течност с мирис на алкохол. На място са установени и съдове за ферментация.

Жената е задържана за срок до 24 часа. Предстои повторен оглед съвместно с Агенция “Митници”. В РУ-Гълъбово е образувано досъдебно производство по чл.234, ал.1 от НК. Работата по случая продължава.

3
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн