Фехтовалният сезон се открива в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

DomakinНа 30 септември и 1 октомври със състезание се открива спортно-състезателният сезон на Българската федерация по фехтовка. В зала „Иван Вазов“ среща на пътеките си дават най-малките сабльори на България. Децата до 11, 13 и 15 години ще излъчат победител за съответната възраст и пол пред погледа на националния треньор на сабя г-н Ивайло Воденов, който е и треньор на месец юли в анкетата на българските спортни редакции.

Над 150 участника се очаква да премерят сили за трофея „Купа Стара Загора“, посветен на предстоящия празник на града 5 октомври. От Община Стара Загора предоставят многофункционалната зала „Иван Вазов“ за събитието, а представители на местния бизнес – фирма „Ате пласт“, и Граждански клуб „Липа“ осигуряват специални награди, за да стане празникът незабравим за всички. „Фехтовален клуб Железник“ ще бъде представен от 7 състезатели, като има амбиции за поне два медала.

Началото на турнира е в събота от 11:30 часа, входът е свободен.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн