“Берое” привлече нов вратар – аржентинец с италиански паспорт, и халф – юноша на “Бока Хуниорс”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

1687933300615„Берое“ официално привлече днес Родриго Ачинели. Вратарят е роден в Аржентина, но притежава и италиански паспорт. За последно той е играл в „Комисо“ (Италия). Ачинели вече се включи в подготовката на отбора за новия сезон и тренира с новите си съотборници.

Приветстваме вратаря с добре дошъл и му пожелаваме много победи и успехи с екипа на „Берое“!

Родриго Гарсия Ачинели е на 30 г. и е роден в Пеуахо, Аржентина. В своята родина той е играл само за „Темперлей“, а след това продължава кариерата си в Европа като част от отборите на италианските „Муравера“, „Тортоли“, „Йоника“ и „Сан Марко“, а след това играе за английския „Бъкстън“. През 2022 г. се завръща на Апенините като част от тима на „Галико“, а след това и в „Комисо“, където е бил и последно.

„Берое“ официално привлече днес и трето ново попълнение за новия сезон, след като подписа договор с Тиаго Сейхас. Полузащитникът вече тренира с новите си съотборници и се включи в подготовката на тима от първото занимание за годината. За последно той е играл в „Гриндавик“ (Исландия).

Приветстваме халфа с добре дошъл и му пожелаваме много победи и успехи с екипа на „Берое“!

Тиаго Сейхас е на 22 години. Роден е в Италия, но има аржентински произход. Играе на позицията дефанзивен халф. Сейхас е юноша на „Бока Хуниорс“, а освен това е преминал през школите на „Дженоа“ и „Леванте“. Започва своята професионална кариера в италианския „Капри“, а последно е бил част от тима на исландския „Гриндавик“.

Тиаго Сейхас

Тиаго Сейхас

#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн