Д-р Стефани Стефанова, дентален кабинет “РиноДент”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
d-r S.StefanovaВ стоматологичен кабинет “РиноДент” д-р Стефани Стефанова предоставя на своите пациенти широка гама стоматологични услуги и процедури в областта на денталното здраве и естетика.

Д-р Стефани Стефанова е дипломиран магистър по дентална медицина. Завършила е с отличие Факултета по дентална медицина на Медицински университет – Пловдив, надгражда експертизата си с множество допълнителни квалификации в сферата на: ортодонтията-лечение с алайнери и лечение с брекети, естетичните композитни възстановявания (бондинг), избелване на зъбите и естетичната медицина – поставяне на дермални филъри, ботокс и мезоконци.

Дентален кабинет “РиноДент” разполага с рентгенов апарат за дигитални зъбни снимки.

Адрес на дентален кабинет “Ринодент”: Стара Загора, бул. “Руски” 62 (в сградата на ДКЦ 1)

Моб. телефон: 0888 626 892
Е-mail: rhinodentsz@gmail.com
Сайт: https://rhinodentsz.com

* * *

КЪМ СПИСЪКА НА ЛЕКАРИТЕ – КЛИКНЕТЕ ТУК: >>>> https://stzagora.net/2012/05/10/списък-на-лекарите-за-бързото-им-намир/

* * *

Ако сте лекар/дентален лекар и желаете да се включите в списъка, изпратете съобщение по електронната поща на адрес awers@abv.bg. Посочете данните, които желаете – име, специалност, телефон, адрес, снимка (снимки) и т.н. – по Ваш избор. Обявата Ви ще бъде обработена и публикувана в сайта.

76487758557
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн