Работна среща за изборите събра институции при Областния управител в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_3110 (Large)По инициатива на областния управител Иван Чолаков днес в Областна администрация се състоя работна среща във връзка с предстоящите парламентарни избори. В нея участваха областният управител, главният секретар Кремена Бухчева, директорът на ОДМВР – Стара Загора старши комисар Лазар Христов, началникът на Отдел „Охранителна полиция“ комисар Илиян Илиев, председателят на РИК Теодора Крумова и секретарят на РИК Междну Халид.

На срещата беше обсъдена готовността на отговорните за изборите структури за провеждането на парламентарния вот на 2 април. Теодора Крумова заяви, че е създадена необходимата организация по приемането на протоколите от секционните избирателни комисии след приключването на изборния ден. Приключени са обученията и инструктажите на председателите и членовете на секционните комисии в цялата област. Броят на секциите в Старозагорска област е 493.

След срещата старши комисар Христов и представителите на РИК направиха обход на маршрутите за движение на председателите на СИК при предаването на протоколите. Тази година отново протоколите ще се приемат в сградата на Областна администрация.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн