Кметът на Стара Загора Живко Тодоров с поздрав по повод Националния празник на Република България

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

03032023“Уважаеми старозагорци,

3 март 1878 г. е една от датите, светещи силно в българската история, за да ни напомнят във времето за непримиримия дух на нашия народ, за националните идеали, за обичта към Родината.

Смисълът на Свободата – отвоювана, изстрадана, истинска, и днес е кауза, която всеки от нас носи в себе си. Сплотеност и единомислие са ни нужни и в наши дни, за да вървим с високо вдигната глава по стъпките на хилядите родолюбци, защитавали през вековете България. Подвизите на героите не може да бъдат забравени – те са мерило за доблест, за чест.

Нашето наследство е богато, нека заедно го съхраняваме и предаваме напред за поколенията, но не като дълг, а като мисия, идваща дълбоко от душата, копнееща чиста и свята република.

Поклон пред героите – знайни и незнайни!

Честит Национален празник, българи!“ – се казва в поздравителния адрес на кмета на община Стара Загора Живко Тодоров по повод Националния празник на Република България – 3 март.
#gerb

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн