На официална церемония награждават заслужилите спортисти за 2022 г. в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_7458На 27 януари, петък, от 18.00 часа ще се проведе традиционната церемония „Спортист на годината“ за 2022 г. в Културен център “Стара Загора”.

Общо девет са категориите, в които ще бъдат отличени най-добрите от най-добрите за изминалата година. За първи път ще бъде връчена награда за успехи на спортен клуб, занимаващ се с деца със специални образователни потребности. По време на Бала на спортиста ще бъдат обявени „Най-перспективен състезател за 2022 г.“, „Награда за юбиляри“, „Награда за ветерани“, „Награда за нестандартни спортове“, „Награда за принос в развитието на спорта в училищата“, „Награда за отбор“, „Награда за треньор“. В края на бляскавата церемония ще бъде връчено отличието „Спортист на годината“ за 2022 г.

Комисията, оценяваща спортистите, е с председател ресорния зам.-кмет Красимира Чахова. В нея влизат още началникът на отдел „Спортни дейности“ Петко Крумов, председателят на ПК по Спорт и младежки дейности на ОбС д-р Георги Господинов, както и представители на медиите.

Балът на спортистите е емблематично събитие и отдава почит към всички, които влагат усилия да поддържат спортната слава на Стара Загора. Събитието обещава богата съпътстваща програма.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн