Международният младежки център организира семинар на тема „Силата на общността в подкрепа на младежи от уязвими групи”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

MMC 660_3На 19 и 20 януари в Международния младежки център в Стара Загора ще се проведе семинар на тема „Силата на общността в подкрепа на младежи от уязвими групи”. Официалното откриване е предвидено за 9.30 часа в четвъртък.

Основен фасилитатор в рамките на посочените два дни ще е Александра Райкова, обучител от Съвета на Европа, която е с дългогодишен опит и експертиза по темата.

Форумът е насочен към работещи в сферата – медиатори, педагогически съветници, неформални лидери и други заинтересовани.

Целите, които си поставят организаторите от ММЦ, са запознаване с програми, проекти и инициативи, които подпомагат личното и професионално развитие на младежи от уязвими групи, изграждане на партньорски отношения с работещи по темата в област Стара Загора, както и подпомагане на изграждането на общности, които да са в подкрепа на младите хора.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн