Актуализираха цените за вход в старозагорския зоопарк

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

ZOOСлед изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Стара Загора, с решение на Общинския съвет през декември, влизат в сила нови цени за посещение в Зоопарка от 10 януари (вторник) 2023 г.

Безплатно ще бъде за гостите на зооградината, които са на възраст до 3 години, както и за хората с увреждания с 50% или повече намалена работоспособност. Посетителите от 4 до 18-годишна възраст и пенсионери ще заплащат 3 лева, а за хората над 18 години таксата за вход ще бъде в размер на 6 лева.

Групи над 10 възрастни ще могат да се възползват от общ билет на стойност 4 лева на човек, а групи над 15 души – от 4 до 18 години, ще плащат по 2 лева на човек.

Образователните програми за деца от 5 до 7 години ще струват по 4 лева на час на дете, а за ученици и студенти – 6 лева на човек.

Актуализацията на цените в старозагорската зооградина се налага поради повишените разходи за издръжката й.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн