Марко Терзиев е кандидатът за кмет на ГЕРБ на старозагорското село Дълбоки

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

GERB-Terziev-1Marko-Terziev-3ГЕРБ регистрира на 26 септември в 11:11 часа в Общинската избирателна комисия в Стара Загора кандидата си за кмет на село Дълбоки за частичните местни избори, които ще се проведат на 23 октомври.

Документите на кандидата Марко Терзиев внесоха областният координатор на ГЕРБ Радостин Танев и областният административен секретар Кремена Мандаджиева. Присъстваха още: общинският ръководител на партията Емил Христов и общинските съветници Мария Жекова, инж. Динко Михайлов и арх. Мартин Паскалев, който е и кандидат за народен представител.

„Поемам ангажимент още следващата година да бъде извършен основен ремонт на двете главни улици. Паркът ще бъде обновен, а стадионът, който е в незавидно състояние, ще бъде реновиран. Искам да създам добри условия както за младите, така и за по-възрастните хора“ – каза кандидатът за кмет на старозагорското село Дълбоки.

Марко Терзиев е завършил Инженерно-педагогически институт в Сливен. Бил е преподавател в Професионалната гимназия по механотехника и автотранспорт в Стара Загора. Занимавал се е с частен бизнес.

Marko-TerzievMarko-Terziev-Radostin-TanevGERB-Terziev

#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн