„Фланер“ вдигна Купата на МГЕРБ – Стара Загора по минифутбол

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

MGERB-minifuotbool-1MGERB-minifuotbool-4Горещи спортни страсти предизвика 11-ият турнир по минифутбол за Купата на МГЕРБ – Стара Загора, който се проведе на 24 и 25 септември на стадион „Трейс Арена“. В надпреварата участваха 13 отбора.

Срещите преминаха в духа на феърплей и финалът заслужено спечели „Фланер“. Отборът получи Купата от Емил Трифонов, кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС в Старозагорски избирателен район. На второ място се класираха състезателите на „Мираж“. Трофеят им връчи кандидатът за депутат от коалицията Александър Кьосев. Трети са „Тренто“, които взеха своята награда от арх. Мартин Паскалев – четвърти в листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС.

Областният координатор на младежката структура на ГЕРБ Милен Димитров поздрави участниците и им благодари, че превръщат Стара Загора в още по-футболен град.

На церемонията по награждаването присъстваха още областният координатор на ГЕРБ Радостин Танев, кандидатът за народен представител от коалицията Тодор Тодоров и старозагорският общински съветник от ГЕРБ-СДС инж. Динко Михайлов.

MGERB-minifuotbool-5MGERB-minifuotboolMGERB-minifuotbool-6
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн