Деня на туризма отбелязват в Стара Загора с разнообразна програма и игра

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Obicham da pytuvam...На 27 септември се отбелязва Денят на туризма. По този повод Туристическият информационен център стартира игра под мотото „Обичам да пътувам, защото…“. Всеки желаещ да се включи и спечели подарък от ТИЦ – Стара Загора, може да отиде на място в центъра и да попълни специален талон. Наградите ще бъдат изтеглени с томбола на 5 октомври – Празник на Стара Загора.

Разнообразна и съвместна програма е събрала усилията на Туристическия център, Регионалния исторически музей, както и туристически агенции, хотели и заведения. На 27 септември ученици от паралелките „Организация на туризма и свободното време“ и „Организация на хотелиерството“ на Професионална гимназия по облекло и хранене „Райна Княгиня“ ще посетят хотел „Зеленият хълм“, където ще имат възможността да се запознаят отблизо с работата и организацията в комплекса. Малко по-късно ще бъдат посрещнати в РИМ – Стара Загора, където ще се включат в професионална дискусия и ще разгледат богатата експозиция на музея.

Инициативите са подкрепени от туристическа агенция „Валден Тур“, а няколко старозагорски заведения ще имат „Happy hour” от 16.00 до 18.00 часа в Деня на туризма, за да отбележат празника – Селва кафе, Селект, Вог и Хелоу.

Svetoven den na turizma
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн