Община Стара Загора отново подкрепя кампанията на Радио FM+ „Убий скоростта, спаси дете“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_7959Кампанията „Убий скоростта, спаси дете“, организирана от Радио FM+, и тази година има подкрепата на Община Стара Загора. Инициативата се реализира в най-активния период за шофиране и цели да насочи вниманието на шофьорите към пресичащите малчугани. Мотото на кампанията е поставено на автобусите от градския транспорт. „Безопасността на движението по улиците и задължителното спазване на правилата са нашият мотив отново да се включим в тази кампания, за да напомним и дадем пример. Трябва да бъдем отговорни, особено когато говорим за отношение към най-малките старозагорци“, поясни инж. Георги Станчев – управител на общинското дружество „Тролейбусни и автобусни превози“ – Стара Загора.

Инициативата се реализира от няколко поредни години и се превръща в традиция. С подкрепа и активност по темата се включват още Столична община, Община Бургас, Община Варна, Община Сливен, Община Русе, Община Благоевград и Община Велико Търново.

IMG_7969
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн