За 12-ти път мерят умения в Турнир по тенис на маса в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Zala Iv Vazov 660На 17 и 18 септември (събота и неделя) в спортна зала „Иван Вазов“ ще бъде дадено началото на 12-тото издание на Турнир по тенис на маса. Той традиционно е посветен на наближаващия празничен за Стара Загора 5-ти октомври. Срещите ще започнат от 10.00 часа в събота.

Участниците се близо 100, а възрастовите групи са няколко – до 40, до 50, до 60 и над 70 години. В последната категория завидни умения ще покажат над 10 майстори на хилката. Ще има и турнир на двойки. Най-добрите спортисти ще получат награди.

Домакините от клуб „Торнадо“ очакват и някои от големите имена в спорта да се присъединят към събитието.

„Ще се радвам в залата да видя всички любители на нашия спорт, който може да се практикува както от деца, така и от възрастни. Дисциплината е подходяща и за поддържане на форма, не само за състезания. Смятам тенисът на маса за един универсален спорт. Подготвяме истински празник и ще бъде интересно, заповядайте!“ – призова треньорът от „Торнадо“ Ангел Гюзлев. Представителите на старозагорския клуб ще бъдат 20 достойни тенисисти.

Неделният ден ще бъде за открит турнир, в който няма да има ограничение при възрастта на играчите.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн