Община Стара Загора се включва в националната кампания „Да изчистим България заедно“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Da izchistim BG zaedno (1)Община Стара Загора и тази година подкрепя националната инициатива „Да изчистим България заедно“. По този повод, служителите на Общинска администрация ще се погрижат за приветливостта и чистотата в част от парковете „Митрополит Методий Кусев“ и „Бедечка“ на 16 септември – петък.

Националната инициатива, която ще се проведе в съботния ден, кани желаещи да подобрят състоянието на почти всички любими места на старозагорци за разходка и отмора – Мемориален комплекс „Бранителите на Стара Загора“, парк „Артилерийски“, Аязмото, както и междублокови пространства, детски и спортни площадки, части от кварталите „Железник“ и „Лозенец“.

В утрешния ден, 16 септември, от Административните бюра на Община Стара Загора гражданите ще могат да се снабдят с торби и ръкавици, a на 17 септември – събота, ще има специални пунктове на няколко ключови места в града, където ще се получават пособията за оборка и ще се дават насоки за локациите, имащи нужда от освежаване.

Актуална информация за предстоящата инициатива може да намерите във фейсбук страницата на кампанията за Стара Загора – https://www.facebook.com/daizchistimstarazagora
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн