Гласуваме за Кмет на годината до 30 септември

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Zhivko Todorov - aug 2020 - 21image001 (2)Стартира националният конкурс „Кмет на годината“ 2022, организиран от Kmeta.bg. В десетото юбилейно издание всички български граждани могат да оценят работата на градоначалниците с гласуване в платформата Kmetnagodinata.bg.

Гласуването ще се проведе от 0.00 ч. на 15 септември до 23.59 ч. на 30 септември, само от IP адреси от България. Необходима е регистрация в платформата.

В надпреварата имат право да участват всички 265-има кметове на общини в страната. Изключение тази година е направено само за община Вълчидол, област Варна, където в момента управлява изпълняващ длъжността кмет и предстоят частични местни избори през октомври.

Категориите в конкурса „Кмет на годината” 2022 са:
* Кмет на годината;
* Кмет на гражданите;
* Смарт сити;
* Зелена община;
* Градска среда;
* Туризъм и култура;
* Развитие на спорта.

Всеки може да гласува за своя фаворит само в една от петте специализирани категории, както и да даде подкрепата си в една от двете основни категории – Кмет на годината или Кмет на гражданите.

Стара Загора и кметът Живко Тодоров са носители на няколко от престижните отличия на конкурса. В предходното издание заслужиха приза в категория „Култура и туризъм“, както и „Kмeт нa гoдинaтa за мандат 2015-2019“, през 2018 година – „Smart City”, през 2017 година – „Кмет на гражданите“.
#

share button


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн