Фермерски и занаятчийски пазар „КоренЯк“ от тази събота в Стара Загора

ПОРТАЛ СЗ – PortaLSZ. com
*
Версия за смартфони >>>

KorenqkНа 10 септември в 9.10 часа ще бъде открит официално Фермерски и занаятчийски пазар „КоренЯк“. Той ще бъде разположен между сградата на Общинската администрация и парк „Пети октомври“. Работното му време е от 10.00 до 18.00 часа и ще бъде реализиран през събота.

На щандовете ще бъдат представени чисти български храни – млечни и месни продукти, сезонни плодове и зеленчуци, яйца, юфка, трахана, мед, ядки, билкови смеси и други.

Изложителите ще са две категории: с постоянни щандове, присъстващи с продукцията си на пазара редовно и такива, гостуващи периодично. Ще има и подбрана селекция от храни, произведени по автентични български рецепти. Храната, която ще се предлага на пазара, ще бъде само от производител. Организаторите добавят и няколко арт щанда за ценители. Те предизвикват децата да нарисуват и подарят своя творба в деня на откриването, която по-късно ще бъде включена в арт-инициатива. За участниците има награди и изненади.

Условията за участие в художествената инициатива, както и повече подробности за „КоренЯк“ можете да намерите във Facebook: https://www.facebook.com/events/1730464540650280?ref=newsfeed
#

gerb

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн