Безплатен градски тур “Поетична разходка по улиците на Стара Загора” в събота и неделя (16, 17 юли)

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

h7ENQzfBX3h4uMIWQCp4wSjykeZEfUvSgGN8FH9qНа 16 и 17 юли (събота и неделя), от 9.30 ч. отново ще се проведе маршрутът „Поетична разходка по улиците на Стара Загора“. Той е част от инициативата „Безплатни градски турове“, организирана от Община Стара Загора и Туристически информационен център. В ролята на гид на поетичната разходка ще влезе Ива Духтева от отдел „Туризъм и младежки дейности“.

Ще усетите романтичния полъх от миналото, потапяйки се в ежедневието и света на част от творците на емблематична Стара Загора. Литературното приключение ще открехне завесата на техния живот и ще ви отведе до къщите на някои от тях.

Нека върнем и съхраним спомена за онези творци, създали вечните рими и строфи, които ще бъдат чути отново.

Сборен пункт пред Туристически информационен център, бул. Руски 27.

Желаещите да участват в безплатния градски тур трябва да се запишат предварително. Това може да стане по най-удобния за Вас начин: на място в Туристически информационен център (бул.“Руски“ № 27), на тел. 042/ 62 70 98 или онлайн тук:
https://forms.gle/3KvCZ8HGT6EfAwFe7

Очакваме ви въоръжени с удобни обувки и романтично настроение.
#

gerb

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн