Осма организация се присъедини към Обединения антифашистки фронт

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

logo copyОрганизация “Хан Кубрат” се присъедини към вече създадения Обединен антифашистки Фронт. До момента в него влизат Движение “Че Гевара”, “Безсмъртният полк” – България, Дискусионен клуб за леви идеи “Георги Кирков” – Казанлък, Българският антифашистки съюз, Движение на русофили “Петко Войвода”, Движение “Русофили” – Казанлък и Обединен комитет “Младежки инициативи”.

Обединеният антифашистки фронт си поставя за цел да се превърне в платформа-обединение на всички обществени сили, които подкрепят борбата срещу съвременните прояви на фашизъм и нацизъм у нас и по света. Сред неотложните за решаване задачи, които си поставя Обединеният антифашистки фронт, са спешно предотвратяване на въвличането на България във война с Русия; незабавно спиране на всякаква военна, военнотехническа, финансова и икономическа подкрепа за неонацисткия режим в Украйна; замразяване на членството на България в НАТО и премахване на всички чужди и смесени военни бази от територията на страната; гарантиране на силно икономическо развитие на България чрез излизането ни от всякакви санкционни мерки, насочени срещу държави, които не застрашават пряко нашата независимост; налагане на ефективна забрана за националистически, неофашистки и неонацистки прояви в обществения живот на България и борба с опитите за приравняване на фашизма и нацизма с комунизма.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн