Временна организация на движението и по част от ул. „Марио Жеков“ в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

566536С оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително монтажните работи за обект „Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на гр. Стара Загора – северна част“, изпълнявани от ДЗЗД „ВиК Стара Загора“, до 5 август 2022 г. на територията на Стара Загора по ул. „Марио Жеков“, в участъка от ул. „Трапезица“ до ул. „Атанас Кожухаров“, се въвежда временна организация на движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС извършващи транспорт за собствена сметка.

Дейностите се изпълняват на два етапа. Първият е до 28 юли и касае преминаването по ул. „Марио Жеков“ в участъка от ул. „Трапезица“ до ул. „Пирин“, без да се ограничава движението в кръстовищата с ул. „Трапезица“ и ул. „Пирин“, като строително-монтажните работи с възпрепятстване на уличното движение ще се извършват за времето от 09.00 до 17.00 ч. При извършване на строително-монтажните работи ще бъдат допускани живеещите в района граждани, екипи на Спешна медицинска помощ и Пожарна безопасност.

Вторият етап включва диапазона от 29 юли до 5 август и налага временна организация на движение на ул. „Марио Жеков“ в участъка от ул. „Пирин“ до ул. „Атанас Кожухаров, без да се ограничава движението на кръстовищата с ул. „Атанас Кожухаров и ул. „Пирин“. Възпрепятстването ще засяга часовия диапазон от 09.00 до 17.00 ч., като отново ще бъдат допускани живеещите в района граждани, екипи на Спешна медицинска помощ и Пожарна безопасност.

Апелът към водачите на МПС е да шофират с повишено внимание и да спазват стриктно вертикалната маркировка. Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на ремонтните дейности.
#vvv

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн