Вицепрезидентът Илияна Йотова короняса Царица Роза 2022 Белослава Желева

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

720 (1)На красив спектакъл на площад „Севтополис“ в Казанлък снощи Царица Роза 2022 Белослава Желева бе коронясана от специалния гост на церемонията – вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова. Тя бе поканена на сцената от кмета Галина Стоянова, която приветства гостите на празника. „Красотата е по-силна от всичко на света и само тя ще направи света прекрасен!“, заяви кметът на Казанлък. На Царица Роза 2022 Белослава кметът пожела да бъде силна, но и нежна, изящна и красива, да разнася красотата на Казанлък по света.

Илияна Йотова благодари на казанлъчани за поканата да е гост на най-българския празник и за това, че съхраняват красивите български традиции. Тя предупреди младите хубавици, че короната е и голяма отговорност.

Царица Роза 2022 Белослава Желева пожела: „Нека всеки, който посети нашия град, да носи в себе си уханието на маслодайната роза!“, а нейните подгласнички Тереза Палова и Габриела Петкова – да пазим традициите и красотата на Долината.

В богатия на цветове, ритми, музика и танци спектакъл участваха струнен квартет „Интро“ и ансамбъл „Елика“.

В края на празничния ден публиката в Казанлък се наслади на светлинно шоу с дронове и пищни фойерверки под мотото „Небето на Царица Роза“.

24 (1)42 (1)545870104
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн