Поздравиха малките пациенти на хирургичното отделение на държавната болница по повод Деня на детето

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_2494IMG_2481Зам.-кметът по образование, здравеопазване и социални дейности на Община Стара Загора Иванка Сотирова бе гост на детското хирургическо отделение на УМБАЛ “Проф. д-р Ст. Киркович” на 1 юни. Тя поздрави малките пациенти по покана на ръководителя на звеното проф. д-р Красимира Калинова.

“Пожелавам на родителите и прекрасните дечица това да бъде единственият 1-ви юни, който посрещате в такава среда. Желая сърдечно скорошно изписване и бързо възстановяване”, каза ресорният зам.-кмет. “Благодарност към лекарите за професионализма, както и за създадената приятна обстановка в отделението по повод празника”, допълни още Иванка Сотирова.

Срещата със седем от децата, настанени в държавната болница и родителите им развълнува всички. С пожелания за здраве и щуро детство малчуганите получиха символични подаръци от Община Стара Загора.

IMG_2492IMG_2499IMG_2501
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн