Временно се ограничава движението по няколко улици в северната част на Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

ViKВъвежда се временна организация на движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, във връзка със строително-монтажните работи по проект “Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на гр. Стара Загора – северна част”.

От 1 юни до 4 юли ще бъде ограничено преминаването по ул. “Трапезица” в участъка от завод “Труд” до ул. “Иван Вазов” – без да се ограничава движението на кръстовището с ул. “Иван Вазов”.

От днес до 7 юли е предвидено ограничаване на преминаването на МПС по ул. “Христина Морфова” в участъка от ул. “Ангел Кънчев” до ул. “Любен Каравелов” – без да се засяга движението на кръстовищата с ул. “Любен Каравелов” и ул. “Ангел Кънчев”. Двупосочно движението на ППС ще се осъществява по северна дъга на кръговото кръстовище.

На три етапа ще се провеждат дейностите по реконструкцията на водопроводната и канализационна мрежа по ул. “Августа Траяна” в участъка от ул. “Иван Вазов” до бул. “Св. Патриарх Евтимий”, но без да се ограничава движението на кръстовищата с ул. “Иван Вазов” и ул. “Св. Патриарх Евтимий” и локалните улици. Първият започва от днес и ще продължи до 19 юни – временната организация на движението ще засегне северното платно на ул. “Августа Траяна” от ул. “Иван Вазов” до ул. “Проф. Никола Кожухаров”, без да се ограничава движението на кръстовищата с ул. “Иван Вазов”, ул. “Проф. Никола Кожухаров” и локалните улици. Вторият етап включва дейности от 20 юни до 29 юни, в същия часови диапазон, за ул. “Августа Траяна” от ул. “Проф. Никола Кожухаров” до бул. “Св. Патриарх Евтимий” – без да се ограничава движението на кръстовищата с ул. “Св. Патриарх Евтимий” и ул. “Проф. Никола Кожухаров”, като движението по ул. “Августа Траяна” ще се осъществява двупосочно в крайни десни платна по посока на движението. Третият етап на ограничаване на преминаването ще бъде от 29 юни до 18 юли. Строително-монтажните работи с възпрепятстване на преминаването на ППС обхващат южното платно за движение по ул. “Августа Траяна” от ул. “Проф. Никола Кожухаров” до ул. “Иван Вазов”, без ограничаване на движението на кръстовищата с ул. “Иван Вазов”, ул. “Проф. Никола Кожухаров”, ул. “Райна Княгиня” и локалните улици.

От 2 юни до 29 юни строително-монтажни работи ще се извършват на ул. “Константин Иречек”, без да се ограничава движението в кръстовищата с ул. “Августа Траяна” и ул. “Боруйград”.

Отново от 2 юни, но до 7 юли, на три етапа се ограничава движението по ул. “Боруйград” в участъка от бул. “Св. Патриарх Евтимий” до ул. “Георги Кюмюрев”, без да се ограничава движението в кръстовището с бул. “Св. Патриарх Евтимий”. Първият ще продължи до 11 юни в участъка от бул. “Св. Патриарх Евтимий” до ул. “Господин Михайловски” – без да се ограничава движението в кръстовищата с ул. “Господин Михайловски” и бул. “Св. Патриарх Евтимий”. Втората част ще бъде от 13 до 22 юни, обхващайки участъка на ул. Боруйград” – от ул. “Господин Михайловски” до ул. “Кольо Ганчев” – без да се ограничава движението в кръстовищата с ул. “Господин Михайловски” и с ул. “Кольо Ганчев”. Тртият етап е от 22 юни до 7 юли и включва участъка от ул. “Кольо Ганчев” до ул. “Георги Кюмюрев”, без да се ограничава движението в кръстовищата с ул. “Кольо Ганчев”, “Георги С. Раковски” и ул. “Георги Кюмюрев”.

От 2 юни до 7 юни се въвежда временна организация на преминаване и по западното платно за движение на бул. “Митрополит Методий Кусев” в участъка от ул. “Августа Траяна” до ул. “Боруйград”, но без да се ограничава движението в кръстовищата с ул. “Августа Траяна” и ул. “Боруйград”. Вторият етап по същото трасе ще започне на 7 юни и ще продължи до 28 юни, включвайки източното платно за движение на бул. “Митрополит Методий Кусев” в участъка от ул. “Августа Траяна” до ул. “Боруйград” – без да се ограничава движението в кръстовищата с ул. “Августа Траяна” и ул. “Боруйград”.

От 3 юни до 2 юли, на три етапа, ще бъде ограничавано движението и по ул. “Цар Иван Шишман”. От 3 до 4 юни с ул. “Св. Княз Борис” в посока изток – запад, като движението ще се осъществява двупосочно по ул. “Димитър Наумов”. От 5 до 17 юни за участъка от ул. “Св. Княз Борис” до ул. “Граф Николай Игнатиев”, без да се засяга преминаването през кръстовищата с ул. “Граф Николай Игнатиев” и ул. “Св. Княз Борис”, като преминаването ще се осъществява двупосочно по ул. “Димитър Наумов”. Третият етап започва на 17 юни до 2 юли и временната организация на движение по ул. “Цар Иван Шишман” ще включва участъка от ул. “Граф Николай Игнатиев” до ул. “Ген. Столетов”, без да се ограничава движението на кръстовищата с ул. “Граф Николай Игнатиев” и ул. “Св. Ген. Столетов”, пътуването ще се осъществява двупосочно по ул. “Димитър Наумов”.

Временната организация на движение по повод строително-монтажните работи по проект “Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на гр. Стара Загора – северна част” ще важи в часовия диапазон 9.00 до 17.00 часа.

Важно е водачите на МПС да шофират с повишено внимание и да спазват стриктно вертикалната маркировка. Движението ще се нормализира незабавно след приключване на ремонтните дейности.
#svz

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн