Демонстрационни стрелби на полигон “Змейово” на 3 юни в рамките на оръжейно изложение

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Poligon demonstr strelbi 4България ще бъде домакин на 15-ото издание на Международното изложение за отбранителни продукти и услуги „Хемус 2022”, което ще се проведе от 1 до 4 юни 2022 г. в Международен панаир Пловдив. По традиция съпътстващо мероприятие на изложението са демонстрационните стрелби, които се провеждат на Централния артилерийски технически изпитателен полигон (ЦАТИП) – Змейово.

Тази година в стрелбите, които ще се проведат на 3 юни 2022 г. от 11.00 часа на територията на полигона, ще участват фирми и организации, които ще демонстрират образци оръжия и боеприпаси от своята продуктова гама. Информация за програмата и участниците в демонстрационните стрелби е публикувана на страницата на изложението – www.hemusbg.org.

Към 15 май участие в демонстрационните стрелби са заявили ВМЗ АД, Ахелой ОПМ ООД, ZETOR Engineering, Оптикс, Дунарит АД, Сейдж Консултатнтс АД и Трансмобил ЕООД.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн