Катастрофа на “В. Левски” и “М. Кусев” поради неспиране на знак “Стоп”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

P1440308P1440309Две коли се удариха към 15.15 ч. днес на кръстовището на “Митрополит М. Кусев” и “Васил Левски” в Стара Загора. Идваща откъм центъра в посока “Августа Траяна” водачка на “Сеат” не спря на стоп и беше ударена отпред вдясно от кола, пътуваща в посока запад по “В. Левски”.

“От Казанлък съм, не познавам добре старозагорските улици, пък и в колата возех две деца, сигурно нещо съм се била разсеяла по тях и въобще не видях стопа. До последно мислех, че съм с предимство, само чух как отдясно с фучене и висока скорост, поради баира на това място, приближи другата кола” – разказа водачката на “Сеата”.

Няма пострадали, пътуващите се разминаха само със стрес. Водачите решиха да си разменят протоколи и да не чакат “Пътна полиция”. Но и двете коли са силно увредени и не са в състояние да се придвижват на самоход. “В. Левски” е проходима в двете посоки, макар и трудно. По-късно се появи и полицейски автомобил на мястото на ПТП-то.
#vvv

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн