Дара завладява Стара Загора в първия спортен празник за тийнейджъри “SporTeen Day”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

DaraПопулярната поп изпълнителка Дарина Йотова-Дара ще бъде специален гост на първия по рода си спортен празник за тийнейджъри “SporTeen Day”, който ще се проведе тази събота в парк “Артилерийски”. Любимата на подрастващите певица ще зарадва своите фенове с последните си хитове. В празничния концерт, който е насрочен за 16:00 часа, ще се включат още старозагорски танцови и вокални школи, сред които “Хроматикс” – група за поп и джаз пеене при НУМСИ “Христина Морфова”, хип-хоп школите Scary ShadowZzz и Do it Crew. Зрителите ще се насладят и на спектакъл, изпълняван от балета на Държавна опера Стара Загора. Водещ ще бъде известният изпълнител, танцьор, влогър и инфлуенсър Ballan, който ще поднесе много изненади на своите фенове.

Денят ще бъде открит в 9:00 часа, а програмата включва състезания по различни видове спорт като минифутбол, баскетбол 3×3, волейбол, тенис на корт и дартс. За любителите на по-силовите спортове ще се проведе демонстрация на канадска борба и не на последно място – street workout. В следобедните часове различни клубове свободно ще представят своите спортове за всички, които имат желание да пробват своите умения.

От 14:00 часа младият кмет на Млада Загора Гергана Желева ще запознае присъстващите с проекта “Пътят към Европа”, който представя по интересен начин програмата “Еразъм +” и възможностите, които тя предлага.

Балан

Балан

#

социално споделяне


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн