Община Чирпан представи нова версия на официалния си сайт и интернет портал на международния фестивал на лавандулата

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Към новите сайтове прикани 10-годишната Дара

сн. ДараОбщина Чирпан стартира нова версия на официалния си уебсайт с различен набор от функции, насочени към повишаване на удовлетвореността на потребителите. „Досегашната визия съществува близо 20 години, но вече не отговаря на изискванията за институционална идентичност, новият облик се характеризира с актуалност, приобщаване, модерност, достъпност и ефективност. При разработването на проекта са включени мненията на граждани и коментари на специалисти“, каза кметът Ивайло Крачолов, който още при представянето на своята програма за управление подчерта необходимостта и от актуален уебсайт.

„Сайтът chirpan.bg отразява организационната структурата на местната власт, публичните политики, полезна информация за граждани и бизнес, нормативни документи, регистри и др. Предоставена е възможност за електронни услуги, гражданите могат да правят справки и да проследяват напредъка на заявен документ“ – стана ясно при представянето му. До месец ще продължи доработването до детайли, а досегашната информация може да бъде намерена в архив.

Презентиран бе и интернет порталът на международния фестивал на лавандулата – lavenderforum.bg, който ще се проведе на 17, 18 и 19 юни 2022 г. Експертът по туризъм Таня Георгиева представи основните събития, съпътстващите мероприятия и полезната информация за туристите.

„Сайтът представя и забележителностите на Чирпан и местата за настаняване. Идеята е максимално да сме полезни на всички наши гости. Информацията е на български и на английски“ – каза Георгиева.

Събитието откри 10-годишната Дара от Чирпан, облечена в народна носия. Тя покани с „Добре дошли!“ на празника на изкуствата и креативността, на храната и виното, на семейството и общността, когато празнуват и производителите на лавандулов цвят, на които е посветен Международният фестивал на лавандулата, а преминаващите спират да съпреживеят магията и да се снимат в лилавия рай. Сетивата празнуват…“ – убеди Дара, споделяйки линка на сайта с красивия полет над лилавите полета с прекрасна мелодия от струни.
#vvv

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн