Първи спортен празник за тийнейджъри “SporTeen Day” организира Община Стара Загора на 14 май

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

plakat SporTeen Day (1)Община Стара Загора организира първия по рода си спортен празник за тийнейджъри “SporTeen Day”. Той ще се проведе на 14 май, събота, с начален час 9:00 часа в парк “Артилерийски“ и е по повод Международния ден на предизвикателството и спорта. Богата програма ще зарадва посетителите, които ще могат да се включат в състезания по различни видове спорт като минифутбол, баскетбол 3×3, волейбол, тенис на корт и дартс. За любителите на по-силовите спортове ще се проведе демонстрация на канадска борба и не на последно място – street workout. В следобедните часове различни клубове свободно ще представят своите спортове за всички, които имат желание да пробват своите умения.

От 14:00 часа младият кмет на Млада Загора Гергана Желева ще запознае присъстващите с проекта “Пътят към Европа”, който представя по интересен начин програмата “Еразъм+” и възможностите, които тя предлага.

От 16:00 часа е насрочен празничен концерт с изпълнения на старозагорски танцови и вокални школи, сред които Хроматикс- група за поп и джаз пеене при НУМСИ “Христина Морфова“, хип хоп школите Scary ShadowZzz и Do it Crew. В събитието ще се включи и балетът на Държавна опера Стара Загора. Специален гост ще бъде любимата и популярна поп изпълнителка Дарина Йотова – Дара. Тя ще представи някои от най-популярните си парчета и ще зарадва своите фенове с последните си хитове.

Водещ на събитието ще бъде известният изпълнител, танцьор, влогър и инфлуенсър Ballan, който ще поднесе много изненади на своите фенове.

Това е пълната програма на SporTeen Day:

14 май (събота)

09:00 ч. Начало на програмата с мажоретен състав при Център за подкрепа на личностно развитие към Община Стара Загора
09:30-14.00ч . Състезания в различни спортни дисциплини: мини футбол, волейбол, баскетбол 3х3, дартс, тенис на корт и street workout
Място на провеждане: спортни игрища в парк “Артилерийски“

14:00 ч. Инициатива на младият кмет на Стара Загора Гергана Желева “Пътят към Европа”
Тя ще запознае младежите по интересен начин с програмите “Еразъм +”. Те ще открият нови възможности за развитие предлагани от Европа.
Място на провеждане: класна стая на открито

16:00-18:00 ч. Свободно практикуване на различни видове спорт: стрелба с лък, тенис на корт, дартс и др.
Място на провеждане: спортни игрища
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн