Български пощи поетапно възстановяват плащане на сметки за битови потребители на EVN

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Balgarski poshti znak 200В голяма част от пощенските станции вече е възможно плащане на сметки за битови потребители на EVN. От 543 локации, в които услугата е най-търсена, е възстановена работата в 360. Могат да се плащат сметки за ВИК във всички пощенските офиси в страната за Варна, Добрич, Стара Загора и Перник. Възстановено е плащане на задължения към БУЛСАТКОМ и два от местните кабелни оператори в Стара Загора.

В цялата страна в пощенските станции могат да се купуват винетки.

Eкипи на Български пощи продължават да работят през делнични и празнични дни за поетапно възстановяване на дейности и услуги.

* * *
TeofanidisБогдан Теофанидис е новият изпълнителен директор на „Български пощи“. Той има над десет години опит в големи международни компании като заема различни регионални, ръководни и специализирани роли в областта на дигитализацията, финансите и изграждането на системи за управление, базирани на ключови показатели. Преди да оглави екипа на „Български пощи“ ЕАД, организира глобалната програма за дигитализация, финансово планиране и контрол на HIAB AB, част от финладската група Карготек. HIAB AB е водещ световен доставчик на оборудване за транспорт и обработка на товари като реализира продажби за 2,4 милиарда лева годишно, търгувайки в над сто държави. Работил е като регионален мениджър по управлението на финансови услуги за шведската Sandvik и като мениджър отдел „Ключови показатели“ за Европа, Близкия Изток и Африка в центъра за споделени услуги на застрахователя AIG. Като техен служител, ръководи, изгражда и поддържа системи за управление и отчетност за компаниите Ingram Micro и Hewlett-Packard, а като консултант изпълнява успешни проекти за Кока-Кола ХБК България.

Инж. Лъчезар Арсов е новият председател на Съвета на директорите на „Български пощи“. Той е специалист в областта на информационната сигурност.
#vvv

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн