Казанлък: “Пътят към короната прави Царицата!”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

С тези думи кметът посрещна кандидатките за Царица Роза 2022
*
burst22 (3)В Зала №6 на Общината днес се проведе първата среща с момичетата, които ще участват в надпреварата за короната на Царица Роза 2022 г. Те бяха поздравени от кмета Галина Стоянова: “Благодаря Ви за смелостта да се явите!” – приветства ги тя и отбеляза, че това е не трудно, а забавно начинание, което остава спомен за цял живот. “Пътят към короната прави царицата. Щом сте се явили – вече сте царици. Изборът на журито е все пак субективен” – каза Галина Стоянова. Тя даде основни напътствия на 12-класничките, за да бъде присъствието им приятно през цялото време на предизвикателството: “Всичко зависи от Вас! Ако сте свободни, одухотворени, усмихнати – това е зареждащо. Когато се притеснявате, се вижда от първия до последния ред на залата”.

На бъдещите абитуриентки бе представен основният екип, който ще работи с тях за по-доброто им участие в конкурса-спектакъл за избор на Царица Роза 2022: коафьорът Стенли Нанчев, директорът на Музея по фотография Стефан Папукчиев и инструкторът по зумба Гергана Начева. Те отправиха първи напътствия към момичетата. Участничките се запознаха и с програмата “Пътят към короната”, по която започва подготовката им за спектакъла още от утре.

Галина Стоянова ги увери, че всичко ще бъде по правилата: “Гаранция, че този конкурс не е купен или продаден съм аз като кмет. В журито никога не е имало случайни хора, на които може да се влияе” – заяви тя и даде съвет кандидатките да се абстрахират от злонамерени коментари в социалните мрежи. Кметът на Казанлък пожела цялото участие в конкурса за избор на Царица Роза да бъде за младите момичета красиво приключение.

24 (1)2328 (1)
#vvv

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн