Самотно живеещи възрастни хора получиха пакети с хранителни продукти от младежите от ГЕРБ – Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Initsiativa-MGERB-SZ-1Initsiativa-MGERB-SZЧленовете на старозагорската младежка структура на ГЕРБ раздадоха близо 250 пакета с основни хранителни продукти на самотно живеещи и трудноподвижни възрастни хора във всички 51 села на общината.

„Изключително сме удовлетворени, че инициативата ни беше припозната и подкрепена от много наши съмишленици, на които сърдечно благодарим, както и на кметовете и кметските наместници за съдействието, което ни оказаха. Успяхме с нашия скромен жест да зарадваме за предстоящите празници възрастни хора, които наистина имат нужда не само от подкрепа, но и от внимание“ – сподели организационният секретар на областната младежка структура Бояна Танева.

Областният координатор Милен Димитров съобщи, че това е първата по рода си благотворителна кампания, която МГЕРБ – Стара Загора организира, но ще се превърне в традиционна.

Младежите пожелават на всички светли празници, здраве, късмет, мир и разбирателство!

Initsiativa-MGERB-SZ-2Initsiativa-MGERB-SZ-3Initsiativa-MGERB-SZ-5
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн