25-годишен окрал къща, като пробил тавана на кухнята

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

_Temida 3Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем Г.И., на 25 г., за това, че на 07.04.2022 г. в гр. Казанлък чрез разрушаване на прегради, здраво направени за защита на имот, е отнел чужди движими вещи – пари (сумата от 1000 лева), юбилейна монета, сребърни бижута, дамски ръчен часовник и др. вещи от две лица без тяхно съгласие с намерение противозаконно да ги присвои.

Деянието е извършено в условията на повторност в немаловажен случай. Престъплението е квалифицирано по чл.195, ал.1 т.3 и т.7, вр. 194, ал.1, вр. чл. 28, ал.1 от Наказателния кодекс.

На 07.04.2022 г. Г.И. чрез избиване на отвор в тавана на помещение – кухня в къща в Казанлък, и в отсъствие на живущите там, отнел пари, бижута и други вещи.

Г.И. е осъждан и е бил установен като извършител и на още едно престъпление против собствеността. Наблюдаващият прокурор е постановил задържане за срок до 72 часа. По искане на прокуратурата Районен съд-Казанлък е определил мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн