Ирин Арбалов оглави младежкото обединение на БСП в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

СН-01-22Ирин Арбалов бе избран за председател на младите социалисти в община Стара Загора на отчетно-изборно събрание. Той поема щафетата от досегашния ръководител на младежката общинска структура Владимир Грамовски. Арбалов е на 31 години и учи аграрно инженерство в Тракийския университет. Занимава се с частен бизнес и логистика, семеен, с едно дете.

„Благодаря за доверието. Ще работя за по-добро бъдеще на младите хора. Вярвам, че заедно ще намерим път и начин как да защитаваме правата на младите и да покажем, че БСП е партия с потенциал и възможности, която се грижи за всеки човек“, каза новоизбраният председател. Той очерта своите идеи и бъдещи планове за развитие на младежката организация.

Участниците във форума приеха нови членове в обединението, избраха нов състав на оперативното бюро, делегати на V-та Национална отчетно-изборна конференция, направиха предложения за председател и членове на Националния съвет. Младите социалисти дискутираха възможности и стратегии за промяна в правилата за дейността на организацията, които да бъдат предложени на обсъждане в националните органи на структурата.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн