“Възраждане” открива в Стара Загора пункт за набиране на хуманитарна помощ за българите в Украйна

Стара Загора ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

стара загораДаниел Проданов – областен координатор на “Възраждане” и Димитър Пашев – председател на партийната организация в Казанлък съобщиха пред медиите днес, че в офиса на “Възраждане” на ул. “Св. Княз Борис” 43 в Стара Загора е организиран пункт за набиране на хуманитарна помощ за българите в Украйна. Офисът ще работи целодневно в петък и събота от 10:00 ч. до 18:00 ч. За всеки следващ ден ще бъде обявяван график на страницата на “Възраждане” Стара Загора и Казанлък в социалната мрежа Фейсбук.

Кампанията е под надслов “Помощ за българите в Украйна”. Тя стартира в началото на седмицата и е национална.

“Възраждане” призовава всеки, който има желание да помогне на нашите сънародници в Украйна, да го направи, като изпрати:

- хигиенни материали: памперси, мокри и носни кърпи, сапуни, прах за пране;
- хранителни продукти: детски храни и пюрета, консерви, брашно, грах, боб, ориз, леща, захар, сол, олио, бисквити, вафли и други пакетирани хранителни продукти, готови за консумиране;
- лекарства;
- електрогенератори 5kBт и повече (3 бр.);
- електрокабел 2х2,5 (200 м)
- офистехника – лаптопи (6 бр.), мултифункционален принтер (3 бр.)

“За да сме сигурни, че хуманитарната помощ достига до нуждаещите се българи в Украйна, сме организирали изпращането от България и Молдова, като директно ще бъдат доставени до Украйна” – заявиха организаторите.

Координатори за област Стара Загора са:

* Даниел Проданов, тел. 0882 71 28 18 (за Стара Загора)
* Димитър Пашев, тел. 0894 69 57 47 (за Казанлък).
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн