С атрактивно представяне Община Стара Загора ще вземе участие в Международното туристическо изложение “Ваканция & СПА”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

__Obshtinata 660 - CОбщина Стара Загора ще вземе участие в 38-то издание на Международното туристическо изложение Ваканция и Спа Експо, което ще се проведе на 24 и 25 февруари в София. Tя ще представи своя туристически потенциал, като в рамките на двудневното изложение ще презентира своите туристически обекти, природни забележителности, туристически атракции, места за настаняване, както и събитията от културния и спортен календар за 2022 г. В първия ден на изложението пред присъстващите на старозагорския щанд Квартет тромбони от Държавна опера – Стара Загора ще представят специална програма.

Участие на щанда ще вземат Община Стара Загора, Регионален исторически музей – Стара Загора и Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите – Стара Загора.

Ваканция и Спа Експо е водещо събитие за туристическата индустрия в България, което всяка година приветства повече от 350 фирми изложители и над 20 000 специалисти от туристическата индустрия – участници, посетители и гости.

Компаниите, които избират изложението като платформа, за да покажат своите дестинации, продукти и услуги, са национални туристически организации и бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, туристически агенции, хотели и курорти, общини, регионални и местни съвети по туризъм, спа и уелнес центрове, хотелско, спа и фитнес оборудване, транспортни компании, професионални учебни заведения, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм, забавления, атракции, школи и студия, езиково обучение, арт и спортни клубове, софтуер, издателства, медии.

От отдел „Туризъм и младежки дейности“ призовават представителите на настанителната база и културните институции, които имат желание също да се включат, като донесат свои рекламни материали на място в Туристически информационен център най-късно до 22 февруари.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн