Казанлъчанинът Момчил Ненов положи клетва в 47-ия парламент

Стара Загора ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Четирима депутати на БСП встъпиха в длъжност

Момчил Ненов - КазанлъкСтроителният инженер Момчил Ненов, втори в листата за народни представители на коалиция “БСП за България” в Старозагорския избирателен район, положи клетва в 47-я парламент. Той зае мястото на водача Георги Гьоков, който бе избран за министър на труда и социалната политика. Ненов е от Казанлък, на 41 г. е и е член на БСП. Има професионален опит в областта на енергетиката – изграждане и поддръжка на хидроенергийни съоръжения. С богат опит като технолог и аналитичен специалист с международни технологии и на водещи европейски производители.

Още трима нови народни представители на “БСП за България” положиха клетва в НС – Емил Георгиев от 25-ти МИР, Иван Ганчев от Шуменския избирателен район и Благовест Кирилов от 23 МИР. Тримата заемат местата на Корнелия Нинова, Христо Проданов и Иван Иванов, избрани за вицепремиер и министри.

Клетва - нови депутати 15.12
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн