Премиера в Държавен куклен театър Стара Загора: “Копче за сън” по Валери Петров

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

ПОКАНАДържавен куклен театър Стара Загора кани старозагорци на премиерата на  „КОПЧЕ ЗА СЪН” по Валери Петров. Тя ще се състои на 16 и 17 декември 2021 г. от 18:00 часа.

Постановъчен екип:
* драматизация и режисура Цвети Пеняшки
* сценография Ясмин Манделли
* музика Милен Апостолов
* мултимедия Алек Антонов
* участват: Деница Янакиева, Мария Джойкева, Яна Иванова, Кирил Антонов, Любен Чанев

Спектакълът „Копче за сън“ ни приканва да надникнем в приказния свят, сътворен от въображението на малкия Оги и приспивните истории, измислени от неговия дядо. Всяка приказка е като отделен вълшебен свят, в който се пренасяме с едно завъртане на копчето на пижамата. Така се потапяме в приключенията на измислени герои, чрез които са представени темите за привързаността, приятелството и комуникацията между деца и възрастни. А накрая неусетно идва Сънчо, за да довърши приказките и да изгаси лампата…

Повече информация можете да намерите на сайта на ДКТ – Стара Загора: www.pierrot-bg.com и на страницата на театъра във Facebook “Куклен театър – Стара Загора”.

Във връзка със заповед № РД-01-856/19.10.2021 г. на Министъра на здравеопазването зрители над 18 години ще бъдат допускани при предоставяне на ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ (документ за ваксинация), документ за преболедуване в последните 6 месеца, ИЛИ за изследване с PCR до 72 часа (или бърз антигенен тест до 48 часа) преди влизане в обекта/мероприятието). Моля да заявите присъствието си на телефон 042 620 346  или sales_dkt_stz@abv.bg до 14 часа на 16.12.2021 г.
#

vvv

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн