Временно спира достъпът до електронната система за прием в детските заведения в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

DG Breza (1)Временно ще бъде спрян достъпът до електронната платформа за регистрация и редакция на заявления за участие в класиране за постъпване в детски градини, яслени групи в детски градини и детски ясли преди настъпващите Коледни и Новогодишни празници.

От 24.00 часа на 23.12.2021 г. до 12.00 часа на 05.01.2022 г. системата ще бъде затворена за регистрация на нови заявления и за редакция на съществуващите заявления на некласираните деца.

Според Правилата за прием в детски градини регистрирането на заявления за участие в класиране е за всяка календарна година. Регистрирано заявление през предходната година се заличава и ако детето не е прието, в началото на новата календарна година трябва да се регистрира с ново заявление и с нов входящ номер.

На 05.01.2022 г. в 12:01 часа, системата ще бъде отворена за регистрация на нови заявления.

През 2022 година ще може да се регистрират заявления за прием в детски градини и за децата, които през нея навършват 3 години, т.е. родените през 2019 година.

Графиците за предстоящите през 2022 г. класирания за детски градини и яслени групи в детски градини са публикувани в специализирания раздел за прием в детски заведения на сайта на Община Стара Загора в меню „Класирания“.
#

gerb

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн