Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Красимир Вълчев гласува за разумно правителство и за президент-държавник

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>
kv03kv02Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 27-ми Старозагорски избирателен район Красимир Вълчев гласува в 9.30 часа в 50-та секция (в сградата на ГПЧЕ “Ромен Ролан”).

“Дадох гласа си за това, да има стабилно, отговорно, разумно и съзидателно правителство и за президент, който ще спомогне това да се случи и чието държавническо чувство е по-силно от личното му политическо его. Гласувах и с надеждата образованието да бъде траен национален приоритет, защото само така децата ни ще живеят в по-добро, по-проспериращо общество” – каза Красимир Вълчев.

Наложи се ексминистърът на образованието в последното правителство на Бойко Борисов да изчака известно време пред 50-та секция в Езиковата гимназия, тъй като една от двете машини за гласуване се беше повредила, а другата остана за дълго заета от възрастна жена, която не беше наясно как се работи с непознатата за нея техника. “От ЦИК информираха малко по-рано днес, че има единици повредени машини, но както разбирам, само в Старозагорска област вече 20 машини са извън строя. Надявам се да няма големи опашки и струпвания на хора, защото това демотивира част от избирателите и е възможно някои от тях да се откажат да чакат” – коментира ситуацията Красимир Вълчев.

P1430843
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн