15 ноември е крайният срок за включване в програмата Weekend Activator в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Предприемачи (1)Срокът за кандидатстване за включване в предприемаческата програма на ABLE WEEKEND ACTIVATOR изтича на 15 ноември. Курсът ще се проведе в периода 4-5 декември в Стара Загора. Това е съвместна инициатива между Община Стара Загора и Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE). Обучението е насочено към хора от цялата страна, имащи иновативни идеи, целеустремени и предприемчиви личности, студенти, както и млади професионалисти, които искат да превърнат своите идеи в реално работещ проект и бизнес.

Форумът е базиран изцяло на метода на ученето чрез преживяване с много практически задачи и симулации, като основната цел е подпомагане на амбициозни хора да добият знанието да генерират иновативни идеи и да ги развият до реални бизнеси.

Кандидатстването се осъществява след попълване на онлайн формуляр на сайта https://activator.bg/able-weekend-activator-apply
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн