Старозагорските общински съветници от ГЕРБ дариха средства за новостроящ се храм

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

X3_08704X3_08694Общинските съветници от ГЕРБ – Стара Загора направиха дариха лични средства за новоизграждащия се храм „Св. Мина“ в кв. „Кольо Ганчев“. В неделния ден те се запознаха с хода на строителните дейности. Заедно с тях беше главният архитект на Общината Виктория Грозева, която е кандидат за народен представител от Коалиция ГЕРБ-СДС. Общинските съветници Дарин Петков и Бояна Танева Манова, които са и в кандидатдепутатската листа за извънредните парламентарни избори на 14 ноември, също участваха в срещата.

„Хората в квартала чакат от години да им бъде построена църква и за целта Община Стара Загора дари терен. Преди дни преведохме по банковата сметка събраната от нас сума, за да помогнем за строителните дейности. Виждаме, че основите са изкопани и е положена арматурата“ – каза председателят на групата на общинските съветници Мария Жекова.

Първата копка на строежа на храма беше направена на 7 юли 2021 г. от Негово Високопреосвещенство Старозагорския митрополит Киприан.

Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн