Удължават до 21.00 ч. днес срока за възстановяване на водоподаването в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

__ViK_sq“Водоснабдяване и Канализация” ЕООД гр. Стара Загора съобщава на гражданите, обществените и болнични заведения, предприятия и фирми, че във връзка с отстраняване на възникнала авария на главен тласкателен водопровод от ПС Ягода III подем до град Стара Загора и възникнали усложнения при работата, водоподаването към града ще бъде преустановено в часовете от 11:00 часа до 21:00 часа на 25.10.2021 г. като засегнати от липса на вода ще бъдат: 

* Централна градска част на Стара Загора
* С. Богомилово частично
* С. Старозагорски мин. бани частично
* С. Змеево частично.

Възможни са смущения и след 21:00 часа на 25.10.2021г. и частични прекъсвания на водоснабдяването за някои части на града и по високите етажи на сградите.

Засегнатите от прекъсването на водоподаването, могат да получат повече информация от денонощния Дежурен на експлоатационен район „Стара Загора” на телефон 042/601 639 и 042/601 648.

„В и К” ЕООД Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и препоръчва на всички свои абонати да се съобразяват с въведените ограничения и не правят излишни презапасявания с питейна вода.

От ръководството

#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн