Общинските съветници от ПП ГЕРБ – Стара Загора настояват за промени в Наредбата за обществения ред заради зачестилите пътни инциденти

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

___GERB znak 660Групата на ПП ГЕРБ в Общински съвет – Стара Загора депозира на 4 октомври в Деловодството на Община Стара Загора предложение до председателя на местния парламент Мария Динева. В него се настоява в най-кратък срок да се организира среща с директора на Областна дирекция на МВР – Стара Загора, началниците на: „Охранителна полиция“, „Пътна полиция“, Първо районно управление, Второ районно управление, ресорния заместник-кмет Йордан Николов и други заинтересовани институции.

Причина за това са зачестилите пътни инциденти в Стара Загора с жертви и пострадали. На срещата ще бъдат обсъдени допълнения на Наредбата за обществения ред, които да противодействат на грубото погазване на Закона за движение по пътищата.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн