Световен ден на сърцето в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Sarce (2)Подобряването на осведомеността, превенцията и контрола на сърдечносъдовите заболявания в световен мащаб е фокусът на Деня на сърцето през 2021 г.

През последната година 520 милиона души, живеещи със сърдечносъдови заболявания, са били засегнати от COVID-19. Поради повишената уязвимост към по-тежките форми на вируса страдащите от сърдечносъдови и други хронични заболявания се чувстват по-изолирани. Те често пропускаха регулярните посещения при специалист.

Затова използваме знанията и експертизата си, за да подобрим качеството на живот на нашите съграждани и обществото и обявяваме 29 септември, Световния ден на сърцето, за ден на отворените врати.

Признати специалисти кардиолози ще консултират всеки, който предварително запише час в

* Медицински център “Европейска здравна грижа” – Стара Загора

Прегледи ще извършват д-р Живко Дичев и д-р Иво Господинов.
Телефон за записване: 042 670 112.

Грижете се за сърцето си, като се храните здравословно, откажете се от тютюнопушенето и редовно правете упражнения. Различните мобилни приложения и устройствата за измерване на крачки, например, могат да ни мотивират да живеем по-здравословно и да се движим по-активно.

Очакваме ви!
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн