Отличиха старозагорски ученици за завоювани медали по ММА

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_2805IMG_2814Със специално изработени плакети за високи спортни постижения на Община Стара Загора бяха удостоени днес шестима от състезателите на боен клуб „Атила“. Отличията връчи ресорният зам.-кмет Красимира Чахова.

„Поздравявам Ви за отличното представяне на изминалите състезания. С Ивайло Георгиев се познаваме от години, той е много упорит и всеотдаен не само като треньор, но и като човек. Със собствени средства и сили успя да превърне едно неугледно помещение в една прекрасна зала, в която вие тренирате и изковавате всички тези успехи“ – каза в приветствието си Чахова. Тя пожела още много успехи и отличия на младите старозагорски надежди.

Благодарност за подкрепата на Община Стара Загора изказа треньорът Ивайло Георгиев. „ММА става все по-харесван от младите хора и деца и става все по-популярен. На националния шампионат, който се проведе в Ямбол, бяхме с грандиозен отбор от 30 състезатели, което беше невероятно. Завоювахме много призови места и спечелихме всички отборни купи от надпреварата“ – подчерта още Георгиев.

Плакети получиха Виолета Старчева, завоювала второ място на Световното първенство за юноши и два пъти шампион на България по ММА, Кристиян Канев – спечелил второ място на Световното първенство за юноши, Пламен Димитров, заел пето място на Европейското първенство и шампион на България по ММА-граплинг, Стефан Ташев – спечелил шампионската титла на България по ММА-кадети до 67 кг, Робин Иванов – шампион на България по ММА-юноши до 57 кг и Милен Фетов – шампион на България по ММА и граплинг – мъже до 77 кг.

По време на награждаването стана ясно, че през следващата седмица треньорът и състезателите ще проведат открита благотворителна тренировка по ММА, в която могат да се включат и любители спортисти.

IMG_2784IMG_2790IMG_2787
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн